Sofia Vähäjylkkä: Hemma hos Bönan

lördag 17 november 2018

Hemma hos Bönan

Mådde inte så bra igår på grund av nya medicinen så jag och Daniel beslöt oss för att åka till Mockfjärd till mamma och pappa. Tror jag behövde det.
Har fortfarande en uppgift att göra inför måndagens seminarium men det har helt enkelt fått vänta. Hälsan bör ju gå först, även om jag alltid känner mig som en dålig och lat människa när jag gör så. Ska försöka förtränga den känslan och fokusera på att må bra.

Har hittills mått helt okej idag, har bara haft den första lilla dippen som alltid kommer en stund efter frukost. Mamma och pappa håller på att laga panerad fisk så jag hoppas jag kan njuta av den. Mat är rätt svårt just nu, det är inte alls gott på samma sätt som förut.


Bästa Bönan kan alltid göra en lite gladare. Har lust att tvinga in han från gården så jag kan gosa sönder honom, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)