Sofia Vähäjylkkä: Ge mig icke-dysterhet tack

fredag 2 november 2018

Ge mig icke-dysterhet tack

Alltså det här dystra vädret smittar av sig. Jag hatar att jag är så lättpåverkad av vädret. Dessutom börjar det bli mörkt så himla fort och det gör inte saken bättre. Jag hoppas att året går fort och att det kan börja ljusna och bli vår snart igen.

Just nu håller jag på att packa och kikar lite Youtube videos samtidigt. Jobbar 13:30 till 21:30 ikväll och direkt efter åker jag och Daniel till Mockfjärd. Ska bli gött att få mysa med Busen igen, känns som att det var jättelängesen.

Önskar er en trevlig och icke-dyster helg.

1 kommentar:

 1. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the simplest thing to be aware of.

  I say to you, I definitely get irked while people consider worries that
  they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side
  effect , people could take a signal. Will
  likely be back to get more. Thanks

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)