Sofia Vähäjylkkä: En vecka efter + fika med tjejerna

onsdag 14 november 2018

En vecka efter + fika med tjejerna

Idag har det gått en vecka sen jag började med nya medicinen. Jag har fler bra dagar än vad jag hade i början men jag känner fortfarande en del biverkningar. Händerna halvt somnar en stund efter frukost, jag är illamående flera gånger om dagen och emellanåt känner jag mig så svag att jag inte vet om jag ska palla stå upp länge till.

Idag har varit en okej dag, inte den värsta men inte heller den bästa. Jag tog mig iallafall ner till stan en sväng för att fika med Linda och Johanna. Det blev en rätt kort stund men det är alltid trevligt att ses. Vi har sagt att vi ska ses minst en gång i veckan och hänga, fika eller något annat. Bästa planen.

När jag kom hem såg jag att mina provsvar från igår hade kommit. Jag är SÅ glad att sköterskan på psykiatrin tog dem på allvar då jag hade förhöjt sköldkörtelhormon. Normalspannet går upp till max 4,0 och mitt prov visade 7,7. Jag har misstänkt hypotyreos länge men det är ingen som har tagit det på allvar. Är skönt att man har en moster som har just hypotyreos och som är sjuksköterska så man kan rådfråga och veta om man ska strida för behandling eller inte. Och strida bör jag.


En Sofia i H&M:s provhytt i väntan på tjejerna. Daniel är överlycklig att jag har dumpat min vita mössa, han tycker den är gräslig, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)