Sofia Vähäjylkkä: Årets Ullared-resa

söndag 25 november 2018

Årets Ullared-resa

Vilken resa det har varit! Roligt att umgås mer med systrarna och Oliver, det är inte så ofta vi samlas så många under en längre tid. Jag hade dock extrem otur. Vi åkte klockan fem på morgonen, strax efter att jag tagit dagens dos Lamictal. Vi hann inte komma längre än till Nyhammar innan vi fick köra ut på vägkanten så att jag skulle få sätta mig fram. Jag var så illamående att jag kände att jag skulle kräkas när som helst. Inte nog med det så blev jag yr och höll på att tuppa av, helt skakig. Jag vet inte om yrseln och det beror på att illamåendet triggar panikångest (illamående är ett vanligt symtom på det) eller om det har rent med medicinen att göra. Det avtog som tur var efter ett tag. Var orolig att jag skulle få lov att vända hem och strunta i resan.

Väl på Ullared shoppade jag loss, minst sagt. Jag gissade på att den dagens köp skulle gå på 1400kr men det slutade istället på 2500. Första dagen och jag spräckte min budget, haha.
Väl på hotellet har vi alltid en tradition att alla får visa vad de köpt och då insåg vi att min ena kasse fattades. Jag, Jonna och Linda åkte i panik till varuhuset som redan hade stängt. Som tur var så var det en del kassaköer kvar och utgången var öppen. Efter mycket om och men, och en rusch under spärrbanden, så fick vi tag i påsen till slut. Det här snillet hade glömt en kasse vid kassan. Jag blev så lättad! Jag var helt säker på att den var borta eller snodd.

Igår, dagen efter blev vi färdigshoppade runt tre till halv fyra, sen bar det av hemåt igen.


Nu är jag hemma i Falun igen. Har packat upp lite av sakerna jag köpte och dessutom råkat visa Daniel sin julklapp, haha. Jaja, det blir gött att inviga hans air fryer snart så det är ingen större skada skedd. Dessutom vet jag redan vad jag själv ska få i julklapp av honom.

Nu ska jag fortsätta kika Ex on the Beach med Daniel och mumsa godis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)