Sofia Vähäjylkkä: Ant

torsdag 29 november 2018

Ant

Jag tar tidig helg denna vecka. Daniel är på jobbet för närvarande och slutar runt fyra. När han kommer hem så ska vi bege oss mot Mockfjärd och vara där en eller två nätter. Imorgon förmiddag ska Jonna få gå lös lite på mitt hår, både klippning och färgning. Jag har behållt min egna färg i typ två år och nu kan jag faktiskt inte låta bli att göra en förändring. Jag har varit sugen så länge på att färga så nu är det dags, hehe. Resultatet får ni se imorgon! Gissa gärna i kommentarerna vad ni tror att jag kommer göra.

Anton fyllde år förra veckan så imorgon ska vi fira honom lite också. På lördag kväll är jag och Daniel bjudna till Pontus och Ida på middag. Känns som att det kommer bli en toppenhelg!


Hittade en gammal goding i arkivet. Ett tag var jag galen i att fota flugor och insekter men det dog av någon anledning ut. Jag har dock insett att mina foton inte alls ser bra ut när man läser bloggen via telefonen så vill ni se mina foton i sin bästa dager så bör ni klicka er in via datorn.

Namaste. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)