Sofia Vähäjylkkä: Sovmorgon och pluggdag

onsdag 17 oktober 2018

Sovmorgon och pluggdag

Idag var det ganska tomt på mitt praktikschema så jag fick sovmorgon plus tid att åka till skolbiblioteket för att skriva på min fältuppgift. Det mesta är skrivet och refererat till så jag skulle säga att jag ligger rätt bra till. Efteråt var jag och min handledare till Forssaängskolan för att träffa lite personal där och prata om funktionshinder.

För närvarande ligger jag i sängen, spånar blogginlägg och väntar på att en kille ska komma förbi och köpa vår ena dammsugare. Jag och Daniel hade en del dubbletter av saker när vi flyttade ihop så vi har fått göra oss av med lite. Snart får vi förhoppningsvis tillgång till ett litet förråd så vi kan plocka bort allt som är nödvändigt att ha kvar men som är fult att ha framme. Så skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)