Sofia Vähäjylkkä: Saker jag stör mig på (för jag är bra på det)

tisdag 2 oktober 2018

Saker jag stör mig på (för jag är bra på det)


När folk skriver eller säger lördagskväll och fredagskväll. I min värld heter det lördagkväll oavsett vad alla ordböcker och stavningsregler säger. Stoppa inte in massa onödiga S där va.

Att i princip alla arbetsplatser och skolor (särskilt kommunala) är så sablans kalla. Hur tror man på riktigt att folk ska orka jobba och plugga om man ska få lov att frysa röven av sig så fort man är på plats på morgonen? Skärpning. Helt seriöst (abow va du e skön lalala...).

Att man aldrig kommer ihåg att ta med sig en påse när man ska gå och handla även fast man tänker att man ska göra det varje gång man står och betalar. Hur svårt kan det va? Förstår verkligen inte.

Personer som är experter på allt. Det spelar ingen roll om du är professor i matematik, dessa personer vet bättre än dig ändå.

Varfyllda finnar. Jag fascineras av folk som kan låta bli att klämma dom men det kliar i hela min kropp när jag ser det. KLÄM!!! Jag tappar min koncentrationsförmåga, haha.

1 kommentar:

  1. Usch ja! Kommer ihåg att jag ofta fick behålla jackan på mig under skoltid och arbetstid, för att inte frysa ihjäl mig!


    SV: Nej, fejkcola går inte an att dricka. Bara Coca-Cola och ev Pepsi Max Lime är helt OK faktiskt.

    Ja, jag har märkt att vi verkar ha många gemensamma åsikter när det kommer till politik i alla fall ;) Jag är så trött på all politisk korrekt som man får uppleva mer och mer av...

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)