Sofia Vähäjylkkä: Praktik och tandis

tisdag 9 oktober 2018

Praktik och tandis

Tisdag, dagarna på praktiken rullar på. Det är så himla mycket skönare vecka nummer två när man vant sig vid alla nya intryck och arbetstider. Jag har fått vara med på ännu en habiliteringsplan idag och sen fått följa med arbetsterapeuten och sjukgymnasten litegrann för att se vad dom gör.

Nu är jag hemma, har ätit macka till mellis och väntar på min tandläkartid. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas få tandsten på precis samma ställe. Är så himla skönt när man går därifrån och allt är bortskrapat. Ska verkligen ta tag i att sköta om tänderna den här gången. Man säger det till sig själv varje gång men av nån anledning så rinner det alltid ut i sanden, haha.

1 kommentar:

  1. Fick också tandsten bortskrapat från samma ställe varje gång. Men senast så skrapade knappt något alls om tandstenen. Men verkade vare mer bekymrade av diverse syror som frukt, kolsyra och ja... varför inte vin (allt syrligt).

    Men något som ska vara "bra" med tandsten är att man inte får lika mycket tandlossning. Men om det är sant eller ej vet jag dock inte...

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)