Sofia Vähäjylkkä: Gårdagens middagsmeny

lördag 13 oktober 2018

Gårdagens middagsmeny

Något jag älskar med Karlstad är att de har så många fantastiska restauranger. Bästa sushin finns på Happy Kitchen, bästa restaurangen någonsin är Baron och igår provade vi ännu en pärla - Tiffany's. Vi firade att Daniels mamma fyllt år i veckan. Jag tog Tiffany's favoritmeny och det såg ut som följer:


Förrätt: gösfile med kantareller och någon slags citronkräm. Allt tillsammans var jättegott men eftersom jag inte är så mycket för fisk så skulle jag nog inte äta det här utan kantarellerna.


Varmrätt: Lamm med parmesanskum, parmesanflarn, kantareller och världens godaste grönsaker. Namnamnam!!! Fick potatis till men det dissade jag helt då den inte var jättegod, men allt annat var top notch.


Efterrätt: vaniljglass med äppelkompott och mjölkchokladsmulor. Bästa avslutet på en god middag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)