Sofia Vähäjylkkä: Försvunna bilder

söndag 21 oktober 2018

Försvunna bilder

Något jag inte berättat för er än är att jag sålt min kamera. Målet är att spara ihop till en annan men jag har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta. I och med det får ni leva med bilder från arkivet. För mig själv så gör det absolut ingenting för det finns många bilder jag är riktigt nöjd över. Sorgligt nog är alla mina bilder från när jag gick i sjuan till 2015 borta, de enda bilderna jag har kvar är de jag en gång laddat upp på bloggen. Jag är jätteglad att mina bästa bilder är kvar så klart men jag har ingen möjlighet att använda dom till något annat än webben eftersom dom är i så litet format.

Idag hittade jag två höstiga bilder på syster som togs för några år sedan. Jag älskar verkligen färgerna i dessa.

2 kommentarer:

 1. I'm really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare to see a
  nice blog like this one today.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you so much for your comment! It made me smile :) I customize my layout myself. I hope you stay and continue reading!

   Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)