Sofia Vähäjylkkä: En höstig throwback

måndag 8 oktober 2018

En höstig throwback

Hade en kort praktikdag idag, delvis då det inte matchat att jag kunnat vara med så mycket och delvis för att en av mina handledare var sjuk. Jag hann iallafall sova ut och vakna innan klockan ringde, vara med på en habiliteringsplan och dokumentera. Fick beröm för mitt språk och hur jag uttryckte mig i text så det blev jag jätteglad över.

Väl hemma har jag och Daniel ätit räkpasta, samma som han gjorde igår. Han satte den verkligen på första försöket, dödligt god. Kommer längta efter min matlåda imorgon, hehe. Nu väntar något så roligt som tvätt.

Bjuder på en höstig throwback från arkivet. Älskar alla dom här bilderna. Får man säga så om något man tagit själv?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)