Sofia Vähäjylkkä: Det lilla landet som kunde

torsdag 11 oktober 2018

Det lilla landet som kunde

Är up with the tup den här morgonen. Har en heldag på praktiken där jag börjar åtta och slutar halv fem. Dagen är späckad med saker att vara med på så det kommer nog bli en bra dag. Vissa dagar blir det mer dötid där jag får sitta och läsa eller plugga, men så är det ju när man går med kuratorer, alla är inte bekväma med att en främling ska sitta med och lyssna.

Minns ni förresten att jag och Jolle (lillasyster) blev intervjuade för en bok förra våren/vintern? Jag har insett nu att Mustafa Panshiri och Jens Ganman som intervjuade oss är kända svenska profiler. Är nog tur att jag inte visste det då för jag blir en riktig tönt kring kända människor. Blev starstrucked när jag såg Morgan på Gekås liksom, haha. Det vi blev intervjuade om var laestadianism och hela boken har temat integration. Det är så konstigt att tänka att vår historia har med integration att göra, jag hade aldrig tänkt så tidigare innan den här intervjun. Boken ser ni nedan iallafall. Måste läsa den själv också! Det enda jag har läst är utkastet till mitt och Jolles kapitel.

2 kommentarer:

 1. Hej Sofia! Tack för att du och din syster var med! Jens och jag är oerhört tacksamma. Skicka mig mail till Mustafa.panshiri@gmail.com så skickar jag två signerade ex till dig och din syster! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
  like you wrote the book in it or something.
  I think that you could do with a few pics to drive the message
  home a little bit, but other than that,
  this is wonderful blog. A great read. I will definitely be back.

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)