Sofia Vähäjylkkä: Bumlingar, grupparbete och medicinfunderingar

onsdag 31 oktober 2018

Bumlingar, grupparbete och medicinfunderingar

Två inlägg på samma dag. Vad händer? Inget särskilt, känner bara för att skriva av mig lite.

Min förmiddag bestod av grupparbetsplugg inför "redovisningen" imorgon. Kommer förmodligen inte bli redovisning utan mest bli diskussioner då vi får lägga upp vår tid själva. Bästa med den här gruppuppgiften är att det i princip är plugg inför tentan så det känns mycket vettigare och mer värt att plugga och vara delaktig än det kan göra andra gånger.

Efter skolan drog jag och Daniel till stan en kort vända. Jag gick in på Vero Moda för att kika på deras vinterkappor men hittade tyvärr (eller inte tyvärr, min plånbok är glad för det) ingen som var helt hundra. Är nog bättre att spara mina pengar till Ullared istället och se om jag hittar något vettigt där. Min vinterjacka jag har nu är helt okej, är mest att jag vill ha något lite finare att varva med. Issues alltså.

Något annat jag tänkt på idag är det här med min medicinering. Jag är inte alls lika trött och matt som jag var när jag gick på en högre dos men jag känner mig också mer sårbar. Jag kan få lite ångest inför att vara bland människor, lite förkänningar till panikångest. Det känns som att mitt skyddande lager mot jobbiga känslor är så tunt att jag hela tiden går och försöker rädda mig själv från något som kanske skulle kunna hända. Det är inte alls så att det påverkar mig på så sätt att jag inte klarar av min vardag men det är jobbigt att känna sig skakig och lite tung i bröstet när man inte alls "behöver" känna så.
Det är verkligen en hel vetenskap det där med mediciner. Det är liksom inte värt att gå och ta ut sig fullständigt om dagarna för att man måste låtsas att man är pigg och alert när man inte är det. Samtidigt är det inte värt att ha småångest hela tiden heller. Önskar verkligen att det fanns någon mirakelmedicin som kunde råda bot på det här. Jag är ganska inne på att jag kanske kommer byta min ena medicin om några veckor. Det är svinläskigt och vad som helst kan hända. Det kan hända att det går jättebra men det kan också hända att jag kommer må pissdåligt. Vet inte varför jag oroar mig för det nu, det bara finns där i bakhuvudet.


Jaha, och vad är detta för märklig bild, tagen på en repig diskbänk? Mina nya örhängen och min nya craving. Mina favoritörhängen gick sönder i slutet på sommaren så jag är så himla glad att jag har ett par nya nu (plus ett till från det gamla paret så jag har en backup om något skulle gå sönder, hehe). Sen har jag fått en så sjuk craving på salta bumlingar de senaste dagarna. Craving på lakrits har jag haft länge nu. Först var det Lakrisal, sen Strong med salmiak, sen Lakrisal igen - och nu dessa. Så fantastiskt goda. Nam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)