Sofia Vähäjylkkä: Systerhäng

lördag 29 september 2018

Systerhäng

Det blev en natt i Mockfjärd inatt och häng med alla systrar utom en (Linda är utomlands den lyllosen). Vi har kollat på Idol och i förmiddags turades jag och Piini om med att leka med Alva och att få håret klippt av Jonna.

På eftermiddagen blev både jag och Piini rastlösa så vi drog till Kupolen för att spendera några timmar där innan hennes tåg tillbaka till Stockholm gick. Jag fick med mig en superfin ljusgrå kappa från Vero Moda som jag provat tidigare och funderat över. Den var nedsatt till halva priset just idag så jag fick lov att passa på.

Quesadilla-lunch på Taco Bar. 

Nu är jag hemma hos Katten igen. Han överraskade mig med att ha gjort i ordning sovrummet jättefint! Det har inte varit i närheten av klart men nu är det jättemysigt. Himla bra dag detta ändå. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)