Sofia Vähäjylkkä: Söndagsbabbel

söndag 30 september 2018

Söndagsbabbel

Jag och Daniel har en städdag hemma idag. Skönt att få det rent och fint men roligt är det inte. Jag har iallafall mått mycket bättre både igår och idag (peppar, peppar). Jag hoppas verkligen att den här höstdippen börjar vända nu. Har ju praktik de närmaste fyra veckorna med start imorgon så jag vill verkligen vara pigg och alert. Jag ska vara med tre kuratorer på habiliteringen i Borlänge. Eftersom kuratorsyrket är det jag är mest intresserad av så känns det så "onödigt" att inte vara på topp just när jag får ha praktiken där. Jag håller verkligen alla tummar att det börjar vända nu.


Nu har jag en paus från städningen och Daniel håller på att göra hamburgare till oss. Hans hamburgare är dom bästa som finns!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)