Sofia Vähäjylkkä: Ny poster

måndag 24 september 2018

Ny poster

Saddam vad trött jag varit de senaste dagarna. Vet inte om det är det låga humöret som gjort mig orkeslös men jag somnade inte förrän efter två inatt. Inte bra. Sömnen är bland det absolut viktigaste när man lever med bipolaritet så när den börjar strula så är det ett starkt tecken på att allt inte är riktigt okej. Jag gick upp klockan elva idag så det vart ju inte kaossent iallafall. På morgnarna brukar jag må bra, ångesten hinner inte hoppa på mig förrän jag vaknat till ordentligt.

Ska försöka bevara ångestfriheten så långt jag bara kan och visa min nya poster jag beställde igår. Photobox hade ett erbjudande där man fick beställa en gratis poster (det gick tyvärr ut igår annars hade jag självklart delat med mig av det till er). Det enda jag betalade var frakten som gick på 49kr. Så värt! Jag och Daniel har svart, guldigt och blått tema i sovrummet så jag valde en bild som jag tror skulle passa in. Tänker mig antingen en ljus träram eller en guldram till. Det finns inget roligare än att se sina egna bilder tryckta på papper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)