Sofia Vähäjylkkä: Ni överraskar mig

måndag 17 september 2018

Ni överraskar mig

Ny vecka, nya tag. Kul förresten att ni verkar uppskatta mina vardagsinlägg. Själv har jag tänkt att de borde vara minst intressanta att läsa då jag mest babblar om tråkiga grejer som skola och jobb. Det kom som en total överraskning, men en rolig sådan. Då slipper jag känna mig tråkig när jag vardagsuppdaterar, hehe.


Jag hade som sagt en dålig dag igår. Daniel tänkte att jag kanske skulle piggna till av lite frisk luft så vi åkte till Grycksbo, jag med kameran och han med flugspöt. Hittade en sjuk fisk som sprattlade och simmade längs tjärnkanten som vi försökte håva upp. Det gick inget vidare men det underhöll mig ett bra tag iallafall.


Som jag nämnt flera gånger så är jag en periodare av rang. Just nu ligger besattheten i Strong med lakritssmak. Bästa jag vet.


Och så här såg dagens lunch ut innan jag och Daniel begav oss till skolan: carbonara. Jag är lyckligt lottad som har en pojkvän som är så duktig på att laga mat. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)