Sofia Vähäjylkkä: När humöret är schizofrent

onsdag 19 september 2018

När humöret är schizofrent

Har hittills haft en betydligt bättre dag än vad jag hade igår. Igår var jag så ledsen och låg att jag satt och grät flera gånger under dagen. Funderade ett tag på om jag skulle ringa mamma och böla ut men man vill liksom inte oroa någon "i onödan". Det är så sjukt att man kan vara så ledsen utan att ha något att vara ledsen över. Det blir frustrerande för omgivningen och lika frustrerande för mig då man inte har nånting att ta på. Vet man källan till varför man är ledsen så vet man ju iallafall var problemet ligger och var man ska lägga sitt fokus.

Men idag är det betydligt bättre som sagt (känner mig lagom schizofren). Jag och Daniel har tagit en runda förbi en del affärer och jag har lagt flera timmar på att fixa i ordning det som ännu inte är klart i lägenheten. Det är sjukt hur mycket prylar man har och hur lång tid det tar innan allting finner sin plats, men nu är jag/vi på god väg!

Nu ska jag smälta kycklingrullen jag precis ätit och chilla framför datorn innan jag gör ett ryck igen.

3 kommentarer:

 1. Skönt att humöret känns bättre idag! :) <3
  Jag önskar mer före - och efterbilder i lägenheten!! Älskar heminredning så dela gärna med dig av allt du gör i hemmet :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt, jag älskar också heminredning. Det ska absolut komma upp! :) <3

   Radera
 2. Kan relatera till känslan av att vara sad utan att veta varför. Stor styrkekram till dig <3

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)