Sofia Vähäjylkkä: Hippiebyxorna

fredag 28 september 2018

Hippiebyxorna

Här har ni en som är uppe i ottan. Hade besiktning av min gamla lägenhet klockan åtta på morgonen. Lejde in Jolle igår för att hjälpa till att städa. Jag var sjukt nojig men besiktningen gick igenom utan en enda anmärkning. Behövde verkligen den peppen! Särskilt då jag har väldigt svårt att träffa människor eller befinna mig på offentliga platser (typ Ica Maxi) just nu. Det känns som att jag sprungit ett maratonlopp efter varje gång. Känner igen det så väl från när jag hade panikångestattacker och fick lov att träna på att gå in på Ica. Jag har inte haft någon än, men starka känningar av det. Är viktigt att jag fortsätter att utsätta mig för det så att jag inte isolerar mig men det är fruktansvärt jobbigt vissa dagar.

Har egentligen föreläsning nu på morgonen men jag kommer att strunta i den och bara gå på den obligatoriska workshopen i eftermiddag. Om jag går till skolan redan på förmiddagen finns risken att det är det enda jag pallar idag så då känns det mer vettigt att sikta på de timmar som är obligatoriska.


Jag har förresten blivit med hippiebyxor. Var väldigt tveksam till utsvängda byxor till en början men jag gillar det. Jag känner mig kvinnlig och jag tycker man får fina former.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)