Sofia Vähäjylkkä: Detaljer från lägenheten

onsdag 26 september 2018

Detaljer från lägenheten

Alltså mitt humör är så schizofreeeeeent. Vaknar på morgonen och känner mig helt okej. En stund efter dyker världens ångest på mig, jag mår bättre, ångesten kickar in igen. Det går typ i vågor. Blir så frustrerad att jag inte kan förutse vad jag orkar och inte orkar. Ena stunden kan jag ha energi till att göra saker (som att skriva det här inlägget till exempel) och andra stunden orkar jag ingenting.

Nåja, nog pratat om ångest. Eftersom en av er önskade att se mer av lägenheten och inredning överlag så har jag tagit lite bilder på de delar som är klara och som jag är nöjd med. Mycket finns kvar att göra men det tar sig sakta men säkert.


Har letat länge efter något att dekorera vårt ovala köksbord med. Mamma hade en bordstablett som bordsduk hemma så jag härmade henne. Tio kronor för en beige bordstablett är ett kap. Kaktusen och krukan (älskar!) kommer från Ikea och kostade tillsammans 54 kronor. Ljusstaken är från Dollarstore och den lilla vasen är från H&M Home.


Min favoritdel i vardagsrummet är vår skänk från Jysk. Vasen och eukalyptusen är från Ikea och spegeln är från Rusta. Den kostade bara 399kr och är 85cm.


Daniels hjärtehyllor med hans whisky (detta är inte ens i närheten av allt han har) står mitt i vardagsrummet. Jag var sjukt emot detta från början men det ser faktiskt ganska trevligt ut ändå, om än liiite för plottrigt men det bör gå att fixa till på nåt sätt.

1 kommentar:

  1. Känner verkligen igen de där. Gick från att vara på topp till att störtdyka.
    Hoppas du mår bättre snart.

    Riktigt käcka bilder.

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)