Sofia Vähäjylkkä: Dagen efter det roliga

torsdag 6 september 2018

Dagen efter det roliga

Hallå från the girl with the bakfylla. Hade första dagen i skolan igår och jag, Linda och Johanna bestämde oss för att vara lite spontana och ta en onsdagsutgång. Man har alltid så mycket att prata om, särskilt efter nästan en hel sommar utan varandra. Vi gjorde "våran" pizza, drack gott (och tjejerna var så gulliga och firade min födelsedag lite i efterhand) och sen blev det en sen utgång på Kåre och sen Pitchers. Hade fruktansvärt roligt, och idag mår jag inte prima som sagt.

Har blivit ganska dåligt med tid till bloggen nu när jag och Daniel är mitt uppe i flytten. Det kan hända att det ekar lite tomt här någon dag nu i helgen, men på måndag är jag back on track!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)