Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #24

onsdag 5 september 2018

Dagboksutdrag #24


22 mars 2011
--

"Meningslöst liv jag lever. Har inga känslor kvar. Känner ingenting. Och har ingen. Ingen som orkar lyssna på mig. Känns inte som att jag bryr mig om nånting längre. Skulle kunna sitta i mitt soptippsrum resten av livet och whina runt som en idiot.

Låter som att jag är skitnere och ledsen nu men jag är inte ens det. Känner inget alls. Folk har kommit och plockat på sig av mina känslor så nu har jag inga kvar. Inte ens sorg eller ilska. Eller lite ilska kanske när jag känner efter. Men inget mer. Finns inget kvar av mig. Jag är bara en kropp. Har ingen själ kvar. Inget hjärta och ingen hjärna. Folk kan göra vad dom vill med mig. Bryr mig inte längre.

Skulle kunna ligga med vem som helst just nu om det skulle göra nån nöjd. Strula med vem som helst. Såra vem som helst. Hemsk människa jag är va? Har inget kvar av varken mig själv eller andra. Ingen vet vem jag är. Inte ens jag själv. Kanske för att jag inte är nån. Jag är ingenting. Jag är gruset och slasket alla stampar och sparkar i.

Nej, jag är inte ens det. Det är för meningsfullt."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)