Sofia Vähäjylkkä: Tillbaka på jobbet

måndag 20 augusti 2018

Tillbaka på jobbet

Har tackat ja till tre dagars jobb den här veckan - idag måndag och sen onsdag och torsdag. Tanken var att ha hela augusti ledig men som jag misstänkte så skulle jag tacka ja till lite strödagar iallafall. Delvis på grund av rastlöshet, att få lite extra pengar till nästa månad och sen jobbar ju alla andra så vad ska jag göra hemma hela dagarna? Förutom att sova bort dom, hehe.

Är så klart lite trött efter passet idag efter att ha varit ledig i tre veckor. Det är dessutom helt fullbelagt på avdelningen, mer patienter än något pass jag haft innan, och jag kände igen kanske tre patienter av över tjugo. Själva passet i sig var inte särskilt utmattande men det blir lite kaos i hjärnan att komma ihåg vem som är vem av alla nya ansikten.


Nu är jag hemma i soffan och har precis käkat mackor till mellis/middag. Daniel kommer snart, blir förmodligen en sväng till affärn för att handla och så klart se lite serier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)