Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #22

söndag 5 augusti 2018

Thumbs #221. Couscous
Jag har älskat detta sedan första gången jag smakade det när jag var yngre men har inte tillagat det själv förrän för några månader sedan. Fick för mig att det skulle vara sjukt krångligt men det är mycket lättare än både pasta och potatis. Nu vill jag ha couscous till allt! Det bästa är att fullkornscouscous inte smakar fullkorn över huvud taget, så det är lätt att vara lite nyttigare också om man känner för det. Möms.
2. Minigolf
Sommarnöjet nummer ett. Jag och de flesta av mina familjemedlemmar älskar att spela minigolf och vill helst dra till minigolfbanan så fort det är fint väder. Sen är jag inte helt värdelös på att spela heller (oftast) så det ger det ju ett extra plus i kanten, hehe.3. Billys Chili Cheese
Har ni någonsin trott att ni skulle kunna byta ut Billys Original? Det har inte jag men tji fick jag. Jag köper alltid alltid Chili Cheese numera, så god är den. Jag brukar tycka att chili cheese är lite för starkt, jag är mer för osten än jalapenon, men i Billys är det perfekt symbios av ost och hetta. Köp, ät, njut!


1. Bubbies
För den som missat Bubbies så skulle jag säga att det är en blandning mellan glass och ett bakverk. Dessa blev väldigt hyllade förra sommaren men jag har inte alls förstått grejen. Jag ser det typ som en glassklump täckt med något som liknar marsipan. Smaken av glassen känns ganska billig trots att dessa är svindyra. Nej, dom här är inte värda att köpa.2. Skambud
Finns få saker som kan få mitt tålamod att brinna som personer som tror att de kan få saker för nästan inga pengar alls. Har min kamera till salu för tillfället, begagnat säljer folk kamerahuset som billigast för ca 3700kr, medan mitt pris ligger på 5000kr inklusive batterigrepp med två batterier och ett objektiv. Har fått så många skambud att jag börjar bli @!#@¤! Okej att man försöker pruta litegrann, men när det gäller flera tusenlappar så blir jag arg på hur korkade vissa människor kan vara. Var tar alla hjärnceller vägen när folk klickar sig in på annonser?3. Snabba solglasögon
Jag förstår att man vill använda sportsolglasögon när man tränar pga bekvämlighet och att de ska sitta på sin plats, men till vardags är det inte vackert alltså. Tänker på gamla gubbar som tror de ser döcoola ut när det egentligen ser helt tvärtom ut, haha.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)