Sofia Vähäjylkkä: Saker jag funderat på den senaste tiden

tisdag 28 augusti 2018

Saker jag funderat på den senaste tiden


Vad jag ska rösta på. Jag var i princip tvärsäker på SD ett tag, tills jag läste deras principprogram och insåg att det fanns för många brister (det är från 2014, men ändå). Jag förstår lite bättre nu att folk kan tolka dom som dom gör, att man kan få lite rasistvibbar, dock tar jag fortfarande starkt avstånd från hur man hanterar SD-sympatisörer och debatter med dom (alltså som hormonstinna aggressiva tonåringar). Som det ser ut just nu så lutar jag åt att lägga min röst på Moderaterna. Men mycket kan ju hända fortfarande.

Hur jag ska lägga upp hösten. Börjar bli dags att ta tag i livet lite men jag vet inte ens vart jag ska börja. Väntar typ på att allt på något magiskt sätt ska pussla ihop sig av sig självt.

Om jag borde gå till en naprapat med min fruktansvärt jobbiga rygg. Jag har funderat på det här i två månader snart och ändå har jag inte fått tummen ur. Antar att det är en kombination av obekvämhet för nånting nytt och snålhet. Men jag kan inte vara paj hur länge som helst heller.

Hur det kommer sig att Icas pärondryck med smak av fläder kan vara så mycket godare än både Herrljungas och Kopparbergs alkoholfria ciderdrycker. Lite otippat liksom.

1 kommentar:

  1. Valet är något som tar massa tankekraft just nu. Tycker att hela valkampnjen är en enda stor sandlåda och pajkastning. Inte vuxna debatter. Så just nu känner man sig bara trött, matt och osäker.

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)