Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #23

onsdag 29 augusti 2018

Dagboksutdrag #23


15 mars 2011
--

"Konstig dag. Kunde inte sova inatt. Blev en promenad och sisådär fem cigaretter mellan halv tre och tre. Orkade inte vara hemma och försöka att sova när kroppen och hjärtat dunkade i 180, samtidigt som ögonlocken ville ramla ner. Skittrött men samtidigt helt hyper.

Kom hem, låg och skakade som jag vet inte vad. Var uppe till 6, gick upp och började småfixa mig inför skolan. Gick sen och la mig och lyssnade på musik, väntade på att mamma skulle gå upp till jobbet och väcka mig samtidigt.

Mamma stod i dörren och sa att klockan var 12. Fick panik, så vi hade tydligen misstolkat varandra. Hon trodde inte att jag skulle till skolan så det blev lite fail, haha. (...).

Har på nåt konstigt vis varit på jättebra humör idag? Förstår inte hur det kan ha gått till när jag egentligen är skitledsen. Orkar inte med mitt berg- och dalbanehumör. Skitdrygt i nedförsbackarna. Känner att jag är på väg ditåt nu."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)