Sofia Vähäjylkkä: Thumbs #21

onsdag 18 juli 2018

Thumbs #211. Marabou Co-Co
Har bara sett hyllningar gällande den här chokladkakan så jag var beredd på att den kanske skulle bli en besvikelse på grund av det. Men icke! Det här är typ chokladbollar fast i chokladkakeform. Så god.2. Samtyckeslagen
Äntligen har vi en samtyckeslag. Äntligen tar man våldtäkt och sexuella övergrepp på större allvar. Det är ett litet steg åt rätt riktning, men ett så viktigt steg. Att uppemot 95% av alla våldtäkter inte leder till dom är en skam. Jag hoppas att samtyckeslagen kan förändra den siffran en del. Som det sett ut hittills är katastrof.3. Makeup Revolution
Jag har aldrig varit en sån som gillar att lägga mycket pengar på smink. I och med Makeup Revolution så behöver jag inte det heller. Det här är det i särklass bästa budgetmärket jag vet vad gäller ögonskuggor och andra puderprodukter. Fantastiska contour och highlighterprodukter också. Om ni inte provat borde ni göra det!


1. Benjamin Ingrosso
Jag dissar verkligen inte Benjamin som person. Jag tycker han verkar vara en reko kille. Hans musik däremot, den har jag inte mycket smak för. Jag brukar säga att jag är allätare inom musik men Benjamins äter jag inte. Inte ens om jag är jättehungrig. Felåt Benji.2. Cykelbyxor
Hoppades in i det sista att denna trend inte skulle ta sig över havet från England och hit, men förgäves. Dessutom färggranna sådana i konstiga kulörer och mönster. Hur kan man tycka att det här är snyyyyyyggt??? Tala om det för mig. TALA OM DET.3. Treo
Lite samma här som i Benjamin-punkten. Det är absolut inget fel i Treo i sig, jag tycker det funkar väldigt bra mot mina smärtor i skuldrorna till exempel. Problemet är tillvägagångssättet att få i sig det. Det smakar verkligen apa! Tar dessutom lång tid att få i sig ett helt glas när man istället bara kan svälja en tablett så är det klart sen. Har dock ett knep: blanda med en brustablett med D-vitamin med hallonsmak. Då går det. Men ändå - omständigt.


(Såg nu när jag letade på denna bild att det finns Treo Citrus, den kanske inte är lika illa?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)