Sofia Vähäjylkkä: Sömn och nyvakenhet

torsdag 12 juli 2018

Sömn och nyvakenhet

Gissa vem som börjat ta tag i sömnen? Har ställt klockan hela veckan för att inte sova mer än åtta till nio timmar per natt. Ska ge det ett helhjärtat försök att få, iallafall lite, ordning på sömnen. Att sova 12-14 timmar (vilket jag gjorde när det var som värst) är inte hållbart. Jag märker viss skillnad redan men det beror nog delvis på att jag tappade ner lite på min medicin i våras.

Idag jobbar jag till kvart över två, sen blir det hem till Katten och katten och förhoppningsvis hitta på nåt kul ifall vi båda inte är alltför trötta.


Har ni nångång undrat hur jag ser ut nyvaken (men med linserna i) så har ni svaret här. Sover nästan alltid i flätor så att jag ska slippa känna behov av att platta håret dagen efter. Har ju världens sämsta hårkvalite så den lösningen är grym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)