Sofia Vähäjylkkä: SEMESTER!

fredag 27 juli 2018

SEMESTER!

Som rubriken lyder - jag har semester! Sommaren på jobbet har varit sjukt kul, så himla härligt gäng vi varit, vi sommarvikarier. Snart splittras vi och går åt lite olika håll men de flesta är kvar som tur är. Jag älskar verkligen mitt jobb.

Men nu är det semester som sagt. Har hela augusti blank och är fri att vara ledig hela månaden. Är i Mockfjärd hos familjen för närvarande. Tänkte chilla här i ungefär en vecka, den sjätte åker jag och Daniel utomlands med hans familj och är borta till fjortonde, därefter blir det att ta det lugnt ett tag hemma och förmodligen kommer jag börja ta åt mig lite jobb i slutet på månaden. Kommer nog bli alldeles för rastlös på slutet, särskilt när Daniel jobbar.


Semestern började gött. Jag och Daniel åkte hit till Mockfjärd för att spendera helgen här med min familj. Har suttit ute, druckit cider och lekt med Nova och Leah som Linda kom förbi med.

Nu ska jag ladda energi, bara vara och njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)