Sofia Vähäjylkkä: Nytt från MBMJ

torsdag 5 juli 2018

Nytt från MBMJ

Hemma i lägenheten igen. Har varit hos Daniel i några nätter men idag kör vi på mitt place igen. Har promenerat hem från Daniel i finvädret (önskar sååå att vi hade en sjö närmare då det är så varmt ute), handlat lite mellis och annat och duschat. Väntar nu på att Daniel ska komma hem från jobbet så ska vi hitta på något gott att käka har jag bestämt. Imorgon går jag på ett kvällspass och så jobbar jag morgon på lördag. Blir perfekt att sluta lagom till fotbollen trots att kväll-morgon-passen är rätt krävande för att man får så lite sömn.

Ni som hängt med ett tag vet att det har blivit lite av en grej för mig att samla på fina smycken. Särskilt örhängen. Senaste tillskottet är dessa fina:


Har ett par exakt likadana fast i svart och silver så det känns kul att kunna variera lite. Är i princip bara Lily And Rose och Marc Jacobs som gäller för mig i smyckesväg, hehe.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)