Sofia Vähäjylkkä: Idylliskt

måndag 30 juli 2018

Idylliskt

Har haft ännu en idyllisk sommardag idag. Vaknade runt tolvtiden som vanligt, åt Billys till frukost pga dåligt urval av bröd hemma och sen begav sig jag, mamma, pappa och Bosse iväg på en promenad.


Bosse var som vanligt sjukt fascinerad av kossorna.


Stannade till här till höger, vid älven, så Bosse fick bada.


Nästan hela familjen blev med på en runda minigolf (mamma fångade mig i mitt esse på bilden, hehe). Vi var åtta stycken totalt och jag slutade på en tredje plats. Det måste man vara nöjd med.


Efter årets lökigaste minigolfrunda så var vi alla dyngblöta av svett och badsugna. Vi åkte hem och bytte om till badkläder och drog sen iväg till Långsjön. Vattnet var sjukt härligt, nästan lite för varmt. Man brukar ju leta efter de varma ställena i vattnet men nu simmade vi efter de kalla istället. Det här är typ första gången som mamma badar i Sverige på femtioelva år. Snacka om att alla var imponerade, haha.


Efter badet fick vi göra våra egna pizzor, alltså välja ingredienser till färdigköpta pizzabottnar. Jag gjorde samma prosciuttopizza som jag alltid brukar göra, den är så himla god. Dock gillade jag inte pizzadegen i den glutenfria varianten så den blev inte riktigt lika bra som den brukar. Men gott ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)