Sofia Vähäjylkkä: En melliskombo

onsdag 25 juli 2018

En melliskombo

De här två senaste dagarna på jobbet har varit så sjukt sega/jobbiga. Delvis på grund av överskott av personal, delvis på grund av mitt ryggont som gör mig så galet trött. Idag har tiden verkligen sniglat sig fram.

Blev så sugen på vin när jag slutade nu i eftermiddags så det fick bli bubbelvin och yoghurt med granola till mellis. Bästa kombon, haha.

Nu tjatar jag på Daniel om att vi ska dra och köpa glass men det går inget bra :-(Jag gick på riktigt ut på balkongen och ställde min skål och mitt glas på bordet bara för att ta en bild och gick sen in med allt igen. Vad gör man inte som high life bloggerska när man vill ha någorlunda sevänliga bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)