Sofia Vähäjylkkä: En ledig sommardag

tisdag 17 juli 2018

En ledig sommardag

Tänkte igår att jag skulle haka på konceptet "en bild i timmen" under en hel dag. Jag fuskade lite så på ett ställe blev det två bilder istället för en men det är okej så här första gången tänker jag. Så här blev min lediga måndag att se ut:


10:40
Jag har nyss vaknat i Mockfjärd, velat somna om so bad men lovat att hämta syrran på vårdcentralen klockan elva. Bara att kliva upp.


11:18
Direkt efter att ha hämtat Jolle så åkte vi raka vägen ner till älven för att Bosse skulle få bada. Han hittade sin fågelfjäder som han kärade ner sig i dagen innan och ville absolut inte släppa den så den blev med hem, haha. Väl hemma blev det frukostdags för mig.


13:03
Jag bestämde mig en stund efter min frukost för att joina Jonna, Daniel, Alva och Jolle som skulle till Lillsund. Var så längesen jag var dit men det är lätt en av de bästa platserna jag vet.


13:40
Linda, Tobbe och barnen har kommit och Alva får leksällskap. Var fruktansvärt roligt att leka i ringen för dom minsta. Jag och Jonna tog en sväng i den lite senare. Inser verkligen att man blir fegare med åren. Vi skrek som galningar trots att vi för några år sen åkte mycket fortare utan några problem alls.


14:24
Vi (Nova på bilden) fikar korv med bröd, lättsaltade chips och vattenmelon mellan allt bad och boll- och kottkastande.


15:16
Jag och Jonna har precis klivit ur vattnet efter att ha åkt ring och jag fyller på med bränsle.


16:34
Jag har kommit hem till Mockfjärd efter några timmar i Lillsund. In och hämta alla grejer, sen hem till mitt andra "riktiga" hem i Falun.


17:46
Jag kliver in i min brutalt stökiga lägenhet. Inser att jag absolut inte kan ta kort på stöket till detta inlägg så jag ordnar den halvdanna bilden ovan.


18:55
Jag kommer hem till Daniel dötrött och smått irriterad. Egentligen orkade jag inte men han var så rastlös så jag bestämde mig för att vara världens bästa flickvän. Jag var det i en och en halv timme ungefär sen somnade jag, haha. Tanken var ju god.

Vad tycker ni om inlägg som dessa? Yes or no?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)