Sofia Vähäjylkkä: Definitionen av en ledig sommardag

söndag 29 juli 2018

Definitionen av en ledig sommardag

Har haft en riktig semesterdag idag. Har gjort så mycket och umgåtts med folk hela dagen verkligen. Vaknade vid tolv, åt frukost och strax efteråt åkte jag, Daniel, Piini och Samuel iväg mot stan. Jag lämnade av Daniel hemma i Falun och mötte sen upp Piini och Samuel som jag släppt av på Kupolen. Vi fikade Espresso House, shoppade och åt sen på Pitchers innan vi åkte hemåt igen. Väl hemma har vi spelat frisbeegolf med Jonna, Jesse och pappa. De andra tyckte det var roligare än vad jag gjorde, haha. Blir galen av att springa i snår bland brännässlor och annat jobbigt. Ingen höjdare enligt mig, men kul att umgås med familjen iallafall.

Nu är jag, pappa, Piini, Samuel och Jesse hemkomna från ett kvälls-/nattdopp i Långsjön. Så himla längesen man badade så sent, blir lite nostalgiskt.

Här kommer lite shots från dagen!


Det kan inte bara vara jag som dör sötdöden när jag ser den här bilden?


Valde en limecake som fika på Espresso House. Piini jobbar på EH i Stockholm och har halva priset på allt. Önskar hon var hemma oftare, höhö.


Oxfilépasta på Pitchers.


Piini och Samuel, mitt shoppingsällskap.


Daniel var så söt och överraskade mig med Smash och energidryck för att jag var snäll och skjutsade hem honom. På vägen hem från Borlänge stannade vi vid Coop i Djurås för att handla creme fraiche. Jag satt kvar i bilen och Piini och Samuel kom skrattande ut och lämnade över en glass till mig. Det var tydligen jätteroligt tyckte dom. Jag förstod aldrig det roliga, men gratis glass tackar man ju inte nej till. De hade koll på min favorit dessutom! Känner mig riktigt bortskämd idag.

Har haft en riktigt bra och fartfylld söndag och hoppas att ni haft detsamma. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)