Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #20

tisdag 3 juli 2018

Dagboksutdrag #20

Ännu ett dagboksutdrag där frasen "vara den jag är" upprepas. Jag tror jag var väldigt vilsen och osäker kring mig själv och vem jag egentligen var under denna tiden (gymnasiet). Och redan då misstänkte jag och kände igen mig i bipolaritet (manodepressivitet).


--
6 mars 2011

"Manodepressivitet. Jag i ett nötskal. Just nu är jag typ på topp. Känner mig bra åt livet. Stark. En vilja att vara den jag är.

Jag vill gärna duga åt folk tror jag. Jag tänker vara den jag är. Klä mig som jag vill, vara hur störd eller stel jag vill. Lyssna på vilken musik jag vill, bara vara så jag trivs med mig själv.

Tänker vara mig själv. Kan inte vara mer än så."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)