Sofia Vähäjylkkä: Bästa dagen på länge

söndag 15 juli 2018

Bästa dagen på länge

Har haft härligaste dagen idag. Vaknade på Främby Udde i Daniels föräldrars stuga. Åt frukost ute på altanen, packade och sen blev det lunch på Basta. Efter det promenerade jag hem, packade lite till och tog bussen till Mockfjärd. Här har jag umgåtts med Jolle, Oliver och Busen. Har åkt iväg till älven och badat honom och sen drog vi andra till Flosjön för att bada där.

Nu är vi hemkomna. Har precis tagit en kort kvällspromenad med Bosse som fick gå utan koppel (bästa). Ska äta godis och se nån bra film snart är det tänkt. Mysdag deluxe. ❤️


Finns inte nog med ord för att beskriva hur mycket jag älskar den här parveln. Han är inte alls intresserad i pinnar och bollar men fåglar och fjädrar är väldigt kul. För första gången simmade han frivilligt för att hämta fjädern ur vattnet. Han har nog aldrig varit så fäst vid en "leksak", haha. Mitt hjärta gör ont när jag tänker på min kärlek till den här skrutten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)