Sofia Vähäjylkkä: Våldutbildning och en katt

tisdag 5 juni 2018

Våldutbildning och en katt

Trötthetens morsa har slagit till. Har varit i Säter på utbildning med jobbet hela dagen. Pratade våld, tvångsingripanden och bältesläggning bland annat. Lärorikt men man blir slut i huvet av så lång tid med massor av information. Blir inte heller bättre av att åka igenom massa vägarbeten precis de tider alla andra ska till och från jobbet. Pjuh.

Nu är jag i Mockfjärd hos familjen och ska chilla här resten av veckan innan jag går på sommarjobbsschemat. Så skönt! Lyckan när Bosse ivrar sig när man kommer hem är oslagbar.Två från en fin kväll med katten. Kan inte alla som ser detta tjata på honom om att jag ska få lägga ut två bilder till? Har två så himla fina som jag vill visa er men det får jag inte :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)