Sofia Vähäjylkkä: Tatueringar och solnedgångar

fredag 8 juni 2018

Tatueringar och solnedgångar

Chill dag idag. Jag, Jolle och Oliver tog en tripp till Borlänge runt lunchtid. Oliver berättade att han skulle dit och boka tatueringstid igår så jag hakade på för att boka en jag också. Efter sommaren blir det alltså mer kladd på min kropp! Vi fick samma datum och tid dessutom så det blir extra roligt. Är så taggad på denna tatuering! Vad det blir får ni veta sen (I'm a pain in the ass, jag vet).

Nu har jag precis fått i mig currykyckling till middag. Oliver och Daniel är i Falun och ser på bio så ikväll kommer dom hit till Mockfjärd. Saknar min katt, vi har inte setts mycket alls den senaste tiden.


Bjussar på två till från en fantastisk majkväll. Älskar sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)