Sofia Vähäjylkkä: Smälter bort

söndag 3 juni 2018

Smälter bort

Är helt galet att detta väder fortsätter steka på! Hade på riktigt 30 grader inne i lägenheten i förrgår, visste inte vart jag skulle ta vägen för att inte smälta bort. Övervägde ett tag att ställa mig framför kylskåpet i några minuter så jag kunde kyla ner mig.

Daniel har umgåtts med en kompis idag så jag drog till Lugnet i eftermiddags igen för att simma några längder och sola. Känns alltid lite weird att göra det ensam när det är massor av sällskap som ligger i grupper i gräset (hahaha, insåg precis hur snuskigt det lät) men ändå rätt skönt ibland. Dock är jag inne i fas just nu där jag är rastlös och mer än gärna har sällskap.

Babbel, babbel. Nu ska jag och Daniel slå på en film. Hoppas ni har det bra i finvädret. ❤️

1 kommentar:

  1. Haha sa faktiskt det till sambon igår när han öppnade kylen för att hämta något att "här borde man bara stå en stund" såå sjukt varmt! Man har ingen lust att göra något och man bara svettas. Jobbigt med den här värmen när det inte fläktar något och det också är sjukt varmt inne.

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)