Sofia Vähäjylkkä: Simning och foton

tisdag 26 juni 2018

Simning och foton

Hallå ljuva ledighet. Var så skönt att sova ut och att vakna till nästan inga planer alls. Det enda jag har inplanerat är att jag och Johanna ska upp till Lugnet i eftermiddag och simma. Ska tydligen vara riktigt gött och varmt ute också så det blir perfekt!

Fotar någon av mina läsare och har en Instagram för detta? Eller följer några fina Instagramkonton med fotonisch? Tipsa mig jättegärna i kommentarerna. Älskar inspiration. Vill ni följa mig eller kika in mitt konto så finns jag på @sofiavaha_photo.


Det senaste från min Instagram.

1 kommentar:

  1. Min kompis fotograferar en del, @nattbagarn på instagram :) Han är inte jätteaktiv då han slåss mot cancer, men en del fina bilder finns det :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)