Sofia Vähäjylkkä: Sagovatten

onsdag 13 juni 2018

Sagovatten

Vet inte om jag på nåt sätt blev slagen i huvet igår kväll utan att jag märkte av det själv. Jag somnade nämligen strax innan två inatt och vaknade halv sju! Helt sinnes, speciellt med tanke på att jag jobbade kväll igår. Klockan är halv elva och det är dags att käka lunch snart. Alltså jag är helt blown away de få gånger om året som detta händer, haha.

Har tagit en riktigt seg och skön morgon. Har gått och handlat i regnet, käkat melon till mellis och precis slängt i två maskiner tvätt. Det kommer bli en lång dag med mycket tid. Det gillas!


Förstår verkligen om ni börjar tröttna på mina vattenbilder men det här är den sista på ett tag. Tror jag. Älskar att fota vatten med lång slutartid, det gör bilderna lite sagolika. Och vem gillar inte sagor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)