Sofia Vähäjylkkä: Nationaldagen

onsdag 6 juni 2018

Nationaldagen

Har sovit extremt skönt inatt. Tror det beror på att jag inte är i min bastu till lägenhet och att det finns gardiner (!) här. Så underskattat att sova i ett svalt och kolsvart rum alltså. Har känt att jag nog klarar mig utan gardiner hemma i Falun men efter den här natten så börjar jag tveka. Är lite utav ett dilemma då jag tror att ljuset får mig att vakna i mer normala tider dock. I värsta fall sover jag till ett liksom och då får man lite ågren. Sova skönt eller att vakna i tid? Det är frågan.

Startade min dag runt elva i förmiddags. Åt frukost och sen begav sig jag, Jolle, mamma och pappa hem till Tobbe och Linda på kalas. Leah fyller ett år imorgon så vi blev bjudna på jättegott fika (Linda är bäst på fikabord). Leah fick paket och så blev det lek och härj med barnen ett tag. Man uppskattar det så himla mycket mer när man inte ses så ofta.


Måste tipsa om dessa skor förresten, om någon mot all förmodan missat dessa. Hur värt att köpa ett par Rapters från JFR för 400 istället för ett par äkta Nike Air Max för 1000 spänn? De ser i princip likadana ut, är görsnygga och väldigt bekväma. Tips, tips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)