Sofia Vähäjylkkä: Glassgodisar

lördag 30 juni 2018

Glassgodisar

Har velat prova dessa glassgodisar sen jag först såg dom. Igår hittade jag dom på en godisaffär i Borlänge så nu fick jag äntligen smaka! Här kommer min recension.


Nogger
Här har de verkligen lyckats att fånga smaken av Nogger. Mjuk, lite seg choklad med tydlig nougatsmak. Kan absolut tänka mig att köpa igen. God!

Mitt betyg: 4 av 5

Piggelin
Den här var en riktig besvikelse. Nog smakar det päron men hittar inte alls den speciella Piggelinsmaken. Det hade kunnat vara vilken pärongodis som helst. Hade också föredragit en mjuk godis framför hård karamell.

Mitt betyg: 1,5 av 5

88:an
Jag tycker 88:an som glass är något överhypad men som godis var den mycket godare! Även här har de fångat smaken bra. Den når inte riktigt lika högt upp i likhet med glassen som Nogger men är ändå min favorit av dessa tre.

Mitt betyg: 4 av 5

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)