Sofia Vähäjylkkä: Före och efter: Paula's Choice

tisdag 12 juni 2018

Före och efter: Paula's Choice

För några månader sen beställde jag hem hudvårdsprodukter (för galet mycket pengar för en tjej som inte hade nåt intresse alls för hudvård) från Skincity av märket Paula's Choice och lovade er att komma tillbaka med en recension. Normalt sett skulle jag inte lägga ut såna här ocharmiga bilder på mig själv men jag tänkte svälja min stolthet och göra er en tjänst och lägga upp det ändå, hehe.


Jag är betydligt mycket brunare idag så det får man försöka tänka bort lite så det blir lite mer sanningsenligt, men som ni ser så är det en del skillnad! Jag var så himla trött på min hy i vintras och kände att jag skulle göra vad som helst för att få bukt med det. Felet många gör är att man tänker att man ska torka ut huden när man har problem med finnar. Det man bör göra är tvärtemot att bomba med fukt. De produkter jag använde och använder är dessa:


Cleanser: 
Ansiktsrengöring som tar bort smink oerhört bra. Dock är flaskan knölig att ta med så jag använder vanliga sminkborttagningsservetter mer än vad jag använder denna. Kan absolut tänka mig att köpa denna igen men det är inte absolut nödvändigt.

BHA-gel/exfoliering:
Den här älskar jag och kommer absolut att fortsätta köpa. Den kan svida lite på finnar och småsår i ansiktet men jag gillar det för då "känner" man att det händer nåt och att den verkligen arbetar med huden. Den innehåller salicylsyra som är känt att vara bra mot t.ex. akne och rodnad. Super!

Moisturizer:
Ansiktskräm som återfuktar superbra. Det känns som att mitt ansikte suger upp denna som om det vore godis. Jag är säker på att denna och exfolieringen är det som gjort mest under med min hy.

Serum:
Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som att det här serumet mjukar ihop och softar till huden på ett sätt som inte bara känns utan också syns. Lite som att blurra ansiktet lite lätt i Photoshop om ni förstår vad jag menar? Den är fantastisk att smörja in då den är så len. Den är som en primer i konsistensen och fungerar som en också. Sminket sitter sjukt bra efteråt.

Ögonkräm:
Det här är en produkt som jag känner inte gör något alls faktiskt. Den är skön att ha under ögonen då den ger en kall och kylande känsla men jag har inte märkt någon skillnad alls i mina mörka ringar under ögonen. Det kan dock bero på att jag är typ kolsvart under ögonen så jag kanske är ett hopplöst fall där, haha. Den promotas som en anti age-kräm så den kan ha effekt utan att jag märker av det just nu, men denna klarar jag mig utan och kommer inte att köpa igen.

________

Slutsats: 
Paula's Choice gör verkligen sitt jobb, jag tror ni ser på den högra bilden att jag har mycket mer lyster i huden? Exfoliering, moisturizer och serum kommer jag definitivt att fortsätta köpa. Cleansern är väldigt bra men inte så att jag inte klarar mig utan den. Ögonkrämen är det enda som går bort för mig helt då den ger för liten/ingen effekt alls. Men i det stora hela så är jag väldigt väldigt nöjd med produkterna och rekommenderar verkligen Paula's Choice!

Mitt betyg: 4 av 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)