Sofia Vähäjylkkä: De överblivna bilderna som aldrig las upp #2

onsdag 27 juni 2018

De överblivna bilderna som aldrig las upp #2

Det har gått typ tio månader sedan jag sist la upp random bilder ur min kamerarulle så jag tänkte att det var dags för en omgång två. Här får ni en kik i vad jag tar kort på men som jag aldrig lägger upp!


Det känns sååå långt bort just nu att det såg ut så här för några månader sen. Tror detta var januari/februari nån gång. Så sjukt mycket snö. Ska suga ur så mycket sol ur denna sommar som det bara går.


Blir så varm i hjärtat av den här bilden. Det här är det gosigaste och sötaste som finns. Det här är vad jag mest av allt vill göra och längtar efter när jag åker hem till Mockfjärd.


Jag köpte då hem tuschpennor för en billig peng på Wish. Detta är vad jag fick. Alltså seriöst, haha! Dom är liksom tunnare än vad ett sugrör är. Dom menar alltså att jag ska köpa tomma pennor och sticka i dessa färgpinnar i? Njäääää. Inte riktigt vad jag förväntade mig.


En av bussarna i Borlänge tog det här med Alla Hjärtans Dag på allvar. Lite gulligt ändå att nån tagit sig tid på att pynta och att hänga upp hjärtan i taket som hängde och dinglade. Blev lite ledsen att jag inte skulle med den bussen.


Årets fascination i skolsammanhang måste bli fontänen utanför högskolan. Vattnet har alltså skapat en isboll runt stenen. Wow. WOW.


Försökte ta en fashionabel bild på min Vero Moda-påse när jag precis köpt mina första par kostymbyxor. Den blev inte fashionabel. Det blev bara en påse, ett par fötter och grus. Inte särskilt vackert.


Det sägs att om vintern blir kall eller snörik så ska det bli en fin sommar. Hittills har det ju stämt, eller hur? Hade en galen snövall hemma i Mockfjärd som jag fick lov att ta kort på och visa för alla Falubor som trodde dom (vi) hade mycket snö. Hihi.


Var till Värmland för att hälsa på Daniels familj i våras. Jag kan inte låta bli att störa ihjäl mig på att deras Coop är RÖTT. Förlåt, men det är feeeeel.


Hittade värsta Danieltröjan på H&M en dag! Alltså katt (Daniel) och mat. Kan inte bli mer Daniel än så. Ångrar lite att jag inte köpte den. Den var så ful att den blev söt.


Jag och Jolle provar årets trendigaste solglajjor under en dag på stan. Bilden är så extremt ful att jag inte vet varför jag publicerar den egentligen. Men brillorna är fulare. Dom kommer alltid vara fulare.


Jag, Daniel, Pontus och Ida åt halloumisticks med dipp på Pinchos i våras. Har aldrig lagt upp bilder på mat från Pinchos då de har så extremt dåligt ljus därinne. Väldigt dåligt för dom då det innebär att de förlorar gratisreklam på det. Tips till er, Pinchos!


Flyttade in i min lägenhet i början av april. Det är ingen skräll att mitt efternamn blir felstavat men detta var en ny variant av felstavning, haha.


Nova älskar min goseuggla Tor vilket gör att jag försöker släpa med honom till Mockfjärd så fort jag ska dit och hälsa på. Hon vaggar honom, lägger honom för att sova och säger åt alla att vara tysta. Så söt.


Dessa varelser är på riktigt vad som är bäst med att bo i Falun.


Har omänskligt många bilder på mina händer som fuckar ur på alla möjliga vis. Knölen ni ser på bilden fick jag efter en tentaskrivning i november och den har fortfarande inte försvunnit.


The struggle när det är fin solnedgång men man just då råkar befinna sig utanför Ica Britsarvet...


Syrran visade mig tapeten på Piacetto i Bergströmsgallerian när vi var ut på en kort shoppingtur. Dom har satt den upp och ner! Om ni kollar noga så hänger böckerna i luften. Hahaha. Bästa.


Alltså hur lyckas folk ta snygga "här ligger jag och solar"-selfies? Jag ser antingen ut som en mupp, kisar sönder eller flashar för mycket tuttar. Cred till er som lyckas alltså.


En av två jumpsuits jag klickade hem från Boohoo för någon månad sen. Innan jag använder den måste jag dock köpa säkerhetsnålar, annars fryser Puff och Piff lite väl mycket.


Lilla älsklingen tog sig ett dopp i dammen utanför SSAB när vi väntade på att pappa skulle sluta. Han simmar aldrig frivilligt så han missbedömde djupet helt, haha. Och sen rullade han sig i sand. Pluppituttipupp.


När jag ser tillbaka på den här outfiten så tycker jag att den är jättefin! Bytte dock om direkt efter den här bilden. Gör så för ofta.


Provade en hallonfrappe på Donken och tyckte den var lite Instagrammig och bloggvänlig. Den var inte särskilt god så då ville jag inte visa den längre.


Jag och Jullan innan Leahs ettårskalas. Den här bilden symboliserar verkligen hur min familj är.


På Leahs kalas roar sig Nova med att håva upp gammelgäddan, höhö. Det var inte min idé. Lovar.

2 kommentarer:

  1. .. att det ska vara så svårt att använda svarta strumpor som matchar.. :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, jag tycker det är snyggt när det bryter av ju!

      Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)