Sofia Vähäjylkkä: Dagboksutdrag #19

torsdag 21 juni 2018

Dagboksutdrag #19


--
18 februari 2011

"X gör mig så jäkla orolig! Han är tydligen i X med massa folk som pundar. Får inte veta vilka dom är och jag får inte komma dit. Om han också gör det blir jag... sur. Eller inte sur, men besviken. Ledsen typ. Gör han det så kommer det kännas jäkligt hårt i hjärtat på mig. Gör nästan ont redan. Men samtidigt, vem är jag att säga nåt om saken?

Hatar att hoppas. Hoppas är det värsta man kan göra. Idag hoppades jag på en trevlig och mysig kväll (...). Istället fick jag en orolig och halvkinkig kväll, skrivandes med en före detta pundare som är i ett hus fullt av folk som pundar. Känns fan inget bra. Samtidigt så måste jag väl lita på honom men det är svårt eftersom jag hört att han pundat när han bott här med.

Ska väl lägga mig och sova bort oron... Måste ju lita på honom."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)