Sofia Vähäjylkkä: Bullet Journal

måndag 4 juni 2018

Bullet Journal

Fick inspiration av Therese Lindgrens video för någon vecka sedan då hon provade på Bullet Journaling. Åkte iväg till stan och la omänskligt mycket pengar på ett anteckningsblock och pennor. Det började med "yes, vad bra det blir" men slutade i att jag rev ur sida efter sida för att jag inte blev nöjd, haha. Som vanligt då. Det är grymt bra att jag köpt pennor med suddbart bläck men det hjälper inte särskilt mycket då det blir som skåror i pappret efter var man suddat. Då blir det fult ändå.


Är inte nöjd med denna sida heller men den är inte så pass ful att den inte går att visa för allmänheten. Boken blir fulare ju fler sidor jag drar ur så vill inte banta ner den ännu mer. Vilka issues jag har va?

Nej jag tror jag skulle ha köpt bättre sorts papper som är ännu tåligare och mjukare pennor som inte gör gropar i pappret. Har ni tips på såna så tas de tacksamt emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)