Sofia Vähäjylkkä: Yadayada

fredag 18 maj 2018

Yadayada

Jag håller på att dööööö. Av uttråkning. Vaknade halv nio av att de kom från Kopparstaden och skulle fixa en lampa i badrummet så jag startade dagen tidigt. Har slötittat på Youtube, pantat, handlat, gjort en sats chokladbollar och fått ont i händerna igen. Yey.

Tanken var egentligen att Daniel skulle komma hit idag efter jobbet men i och med att han har att göra hemma hos honom imorgon så blev det inställt. Jag jobbar dagtur imorgon också så det är ingen idé att gå hem till honom så här sent heller när jag måste lägga mig tidigt och gå upp tidigt. Är frustrerande att ha sömnproblem när det går åt så mycket energi åt att planera för att sömnen ska bli bra och ibland hjälper det inte ändå. Medicinen ska tas i tid, i sällsynta fall vid behov-medicin också och ibland (ofta) är jag bara inte trött. Varje dag när jag måste gå upp tidigt dagen efter så blir det en sån stress att somna i tid. Jag har ofta jobbångest för att jag är rädd att sömnen ska fucka ur så att jag inte är i min fulla kapacitet dagen efter. Jag har planerat att ta min vid behov-medicin ikväll så att jag förhoppningsvis somnar fort. Jag känner mig typ dålig när jag tar den för att komma upp i tid morgonen för vanligtvis tar jag den bara under de perioder jag är riktigt nere.

Men men. Livet. Ska trycka en Billys och sen kanske ta en promenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)