Sofia Vähäjylkkä: VM-final

söndag 20 maj 2018

VM-final

Var helt slut efter jobbet igår så det var riktigt skönt att sova ut imorse. Jag och Daniel har gått hem till honom och hängt här hela dagen. Har precis varit ner till Ica och köpt lite gott inför matchen ikväll och även bettat om den. Har bara hunnit/kunnat se en enda match (!) i årets hockey-VM. Illa. Hoppas att Sverige tar hem det iallafall! Eller att Schweiz vinner med 4-2 så jag får lite klirr i kassan, haha.

Trevlig hockeykväll people! 

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Vill bara göra dig uppmärksam på att när du länkar din blogg i ditt namn då du kommenterar på Bloggbevakning så kommer man inte in på din blogg. Derät står typ error. Och så har det varit ett bra tag? Du kanske är medveten om problemet eftersom du avslutade kommentaren med /Sofia, sofiavaha.se, men ville bara skriva det då du kanske tappar eventuella läsare på grund av det. Inte mig dock eftersom jag är beroende av din blogg, men andra😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Hade ingen aning om detta faktiskt. Tusen tack för att du informerar mig! Och superkul att du gillar min blogg, det gör mig jätteglad :D

   Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)