Sofia Vähäjylkkä: Värt och så

torsdag 3 maj 2018

Värt och så

Torsdag. Har varit till skolan en timme, satt och pillade på mobilen och gick sen hem till Daniel igen. Värt. Haha. Fick samtalet till vårdcentralen gjort iallafall. Har ju haft ont i händerna sen senaste tentan som var för snart två veckor sedan. Är nästan bombsäker på att det är artros jag har. Jag känner igen mig i i princip allt som beskrivs. Har dessutom reumatism och ledproblem i släkten så det vore långt ifrån omöjligt.

Har inga särskilda planer idag. Jag och Daniel ska äta mat ikväll, det är typ det enda jag vet. Imorgon jobbar han och jag ska på HLR-kurs på mitt jobb. Har lust att hitta på något roligt i helgen men vet inte vad.


Skönaste bästa outfirren. Har ett knep att ta på mig mina träningstights direkt de dagar jag vill röra på mig.

4 kommentarer:

 1. .. å mer ankelstrumpor..

  SvaraRadera
 2. .. varför kan du inte använda svarta strumpor som matchar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, älskar hur du aldrig är nöjd! Jag som nyss införskaffat mig GRÅA :O

   Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)